ORIKIRPPIS- Itsepalvelukirpputori
Pohjoiskaari 2
35300 ORIVESI
puh. 03-3340061 
www.orikirppis.net   
AVOINNA:
ma-pe            11-18
la                  10-15
su                 suljettu
VUOKRA Myyntipöytä vuokrataan lyhimmillään seitsemäksi päiväksi. Pöytämaksu maksetaan kun tuotteet tuodaan myyntiin.
 

HINNOITTELU

Kaikissa tuotteissa tulee olla hintalappu. Hintalapusta tulee löytyä selkeästi merkitty pöytänumero, hinta ja lyhyt kuvaus tuotteesta. Mikäli muutat tuotteen hintaa, tee aina uusi hintalappu. Jos tuote on viallinen tulee se mainita hintalapussa.

HINTALAPPUARKIT, AVAA/TULOSTA TÄSTÄ
 

MYYNTIPAIKKA
JA MYYTÄVÄT TUOTTEET

 

Myyntipöydän siisteydestä vastaa täysin pöydän vuokraaja. Kaikki myytävät tuotteet ovat pöydän vuokraajan vastuulla. Kirpputori ei vastaa rikkoutuneista tai hävinneistä tavaroista. Löytötavaroita säilytämme kaksi viikkoa, jonka jälkeen ne ovat Orikirppiksen omaisuutta. CD- ja DVD-levyt yms. voi tuoda kassalle säilytykseen. Elintarvikkeiden, aikuisviihteen, piraattituotteiden sekä uuden tavaran myynti on Orikirppiksellä kielletty.

Lattiat ja käytävät on ehdottomasti pidettävä tyhjinä!

Myytävät tuotteet tulee sijoittaa myyntipöydälle ja/tai sen yhteydessä olevaan rekkiin. Orikirppiksellä on oikeus poistaa myyntipöydän ulkopuolella olevat tuotteet.
 

TUOTTEIDEN TUONTI
JA HAKU 

Tuotteet voi tuoda ensimmäisen myyntipäivän aamuna tai edeltävän aukiolopäivän viimeisen tunnin aikana. Pöydän tyhjennys on tehtävä viimeistään viimeisenä myyntipäivänä tunti ennen sulkemisaikaa. Jos myyntipaikkaa ei ole tyhjennetty määräaikaan mennessä, Orikirppis perii 10 € maksun pöydän tyhjentämisestä.
 

TILITYS

Myyntipaikan tilitys tapahtuu vuokrajakson lopussa. Pidemmissä vuokrajaksoissa välitilitys maksetaan kerran viikossa, ei lauantaisin.
 

PROVISIOMYYNTI

Kaikki myyntipöytien ulkopuoliset tuotteet, kuten vitriineissä olevat tuotteet, huonekalut tai seinillä olevat taulut, ovat provisiomyynnissä. Provisiomyynnissä olevien tuotteiden myyntiaika on yksi kuukausi. Tuotteet on noudettava kirpputorin tiloista viikon kuluessa myyntijakson loputtua tai ne siirtyvät Orikirppiksen omistukseen.